Blogi

Kun ajoneuvon maahantuloon liittyvät toimenpiteet on tehty mahdollisimman vaivattomiksi, on hyötyjänä ennen kaikkea loppuasiakas. Blogissamme Jyväskylän Käyttöauton Lauri Muhosen ja Harri Liimataisen käytännön kokemuksia varustelupalveluiden ja luovutushuoltojen ulkoistamisesta.

Lue lisää

Autojen päästömittaustapa muuttuu 1.9.2018. Mittaustavan muutoksella on vaikutuksensa paitsi autohankintaa harkitsevaan kuluttajaan, myös kaikkien autovalmistajien, maahantuojien ja autoliikkeiden toimintaan. Yksi merkittävimmistä muutokseen liittyvistä asioista on sen vaikutus autoverotukseen.

Lue lisää

Oleellisen ja laadukkaan tiedon löytäminen kaiken informaatiotulvan keskeltä voi olla nykypäivänä hyvin haastavaa ja aikaa vievää. Erilaisten informaatiopalveluiden hyödyntäminen mahdollistaa keskittymisen ydinliiketoimintaan asiantuntijan hoitaessa erityisosaamista vaativat tehtävät puolestasi.

Lue lisää

Millainen on hyvä asiakaskokemus? Mistä asiakaskokemus oikeastaan koostuu? Asiakaskokemuksen äärellä Assistorin sovellusasiantuntija Jenna Nikander.

Lue lisää

Mitä hyötyä varustelupalveluista on autoliikkeille? Entä mitä varustelupalveluita toimittavalta yritykseltä kannattaa vaatia? Kokosimme parhaat vinkit.

Lue lisää

Luotettavan logistiikkakumppanin löytäminen voi ottaa aikansa. Listasimme viisi huomioitavaa tekijää, kun valitset varaosa- ja materiaalilogistiikkakumppania.

Lue lisää