Blogi ja ajankohtaista

Vastuullinen toiminta ei synny itsestään tai vahingossa. Me Assistorilla haluamme varmistaa asiakkaillemme turvallisen asioinnin kanssamme sekä tänään että huomenna.

Lue lisää

Assistor on lahjoittanut heijastinliivit Hangon kaupungin varhaiskasvatuksen kaikille yksiköille turvaamaan lasten liikkumista pimenevässä syksyssä.

Lue lisää

Kun ajoneuvon maahantuloon liittyvät toimenpiteet on tehty mahdollisimman vaivattomiksi, on hyötyjänä ennen kaikkea loppuasiakas. Blogissamme Jyväskylän Käyttöauton Lauri Muhosen ja Harri Liimataisen käytännön kokemuksia varustelupalveluiden ja luovutushuoltojen ulkoistamisesta.

Lue lisää

Autojen päästömittaustapa muuttuu 1.9.2018. Mittaustavan muutoksella on vaikutuksensa paitsi autohankintaa harkitsevaan kuluttajaan, myös kaikkien autovalmistajien, maahantuojien ja autoliikkeiden toimintaan. Yksi merkittävimmistä muutokseen liittyvistä asioista on sen vaikutus autoverotukseen.

Lue lisää

Oleellisen ja laadukkaan tiedon löytäminen kaiken informaatiotulvan keskeltä voi olla nykypäivänä hyvin haastavaa ja aikaa vievää. Erilaisten informaatiopalveluiden hyödyntäminen mahdollistaa keskittymisen ydinliiketoimintaan asiantuntijan hoitaessa erityisosaamista vaativat tehtävät puolestasi.

Lue lisää

Millainen on hyvä asiakaskokemus? Mistä asiakaskokemus oikeastaan koostuu? Asiakaskokemuksen äärellä Assistorin sovellusasiantuntija Jenna Nikander.

Lue lisää

Mitä hyötyä varustelupalveluista on autoliikkeille? Entä mitä varustelupalveluita toimittavalta yritykseltä kannattaa vaatia? Kokosimme parhaat vinkit.

Lue lisää

Assistor Oy Ab:n Ajoneuvologistiikka-ja Informaatiopalvelut -liiketoimintojen vetovastuu siirtyy toimitusjohtaja Perttu Pirille.

Lue lisää

Assistor Oy Ab ja Bassadone Automotive Nordic Oy ovat sopineet Bassadone Automotive Nordic Oy:n maahantuomien automerkkien varaosien varastointipalvelun aloittamisesta Assistorin Vantaan logistiikkakeskuksessa kesällä 2018

Lue lisää

Verkkopalvelu Assistore.fi uudistui 14.6.2017. Lue blogistamme, mitkä ovat entistä käyttäjäystävällisemmän palvelun tärkeimmät uudistukset sinun kannaltasi.

Lue lisää