Blogi ja ajankohtaista

ASSISTORIN AJONEUVOLOGISTIIKKATOIMINNOT JA UUTTERA YHDISTYVÄT- ASSISTOR-UUTTERA ALOITTI TOIMINTANSA 1.5.2019

Lue lisää

Etsimme vakituisia varastotyöntekijöitä Assistorin logistiikkakeskukseen Vantaan Pakkalaan.

Lue lisää

Assistor Oy Ab:n emoyhtiö Veho Oy Ab on joutunut tietohyökkäyksen kohteeksi.

Lue lisää

Assistor ja Uuttera ovat sopineet yhdistymisestä ajoneuvologistiikan liiketoiminnassa.

Lue lisää

Assistorin Nurmijärven toiminnot muuttavat Espoon Lommilaan 3.12.2018

Lue lisää

Vastuullinen toiminta ei synny itsestään tai vahingossa. Me Assistorilla haluamme varmistaa asiakkaillemme turvallisen asioinnin kanssamme sekä tänään että huomenna.

Lue lisää

Assistor on lahjoittanut heijastinliivit Hangon kaupungin varhaiskasvatuksen kaikille yksiköille turvaamaan lasten liikkumista pimenevässä syksyssä.

Lue lisää

Kun ajoneuvon maahantuloon liittyvät toimenpiteet on tehty mahdollisimman vaivattomiksi, on hyötyjänä ennen kaikkea loppuasiakas. Blogissamme Jyväskylän Käyttöauton Lauri Muhosen ja Harri Liimataisen käytännön kokemuksia varustelupalveluiden ja luovutushuoltojen ulkoistamisesta.

Lue lisää

Autojen päästömittaustapa muuttuu 1.9.2018. Mittaustavan muutoksella on vaikutuksensa paitsi autohankintaa harkitsevaan kuluttajaan, myös kaikkien autovalmistajien, maahantuojien ja autoliikkeiden toimintaan. Yksi merkittävimmistä muutokseen liittyvistä asioista on sen vaikutus autoverotukseen.

Lue lisää

Oleellisen ja laadukkaan tiedon löytäminen kaiken informaatiotulvan keskeltä voi olla nykypäivänä hyvin haastavaa ja aikaa vievää. Erilaisten informaatiopalveluiden hyödyntäminen mahdollistaa keskittymisen ydinliiketoimintaan asiantuntijan hoitaessa erityisosaamista vaativat tehtävät puolestasi.

Lue lisää