Assistor Assistor • 28.1.2019

Oletko sinä etsimämme varastoalan ammattilainen?

Varastotyöntekijä, Assistor Pakkala

Oletko sinä etsimämme varastoalan ammattilainen?

Etsimme vakituisia varastotyöntekijöitä Assistorin logistiikkakeskukseen Vantaan Pakkalaan. Suurimmalle osalle tarjoamme kokopäivätyötä, mutta myös osa-aikaisia tekijöitä tarvitaan. Töitä tehdään meillä kahdessa vuorossa sijoittuen klo 6-22 väliseen aikaan hieman tehtävästä riippuen.

Etsitkö vakituista työpaikkaa varastoalalta? Ehkä voisimme olla juuri sinun seuraava työnantajasi? Lue alla olevat väittämät ja valitse ne, joiden tunnistat sopivan juuri sinuun.

 • Yli 20 eri automerkin alkuperäisvaraosien ja niihin liittyvien tuotteiden parissa työskentely osana menestyvää Veho-konsernia vaikuttaa minusta kiehtovalta ja mielenkiintoiselta.
 • Olen kerännyt kokemusta varastotyöntekijän tehtävistä jo mahdollisesti useamman vuoden ajalta.
 • Saapuvan tavaran vastaanotto, tavaran hyllytys ja keräys, pakkaamo- ja lähettämötoiminnot, trukilla ajo ja muut päivittäiset varaston tehtävät ovat minulle tuttuja juttuja ja saattaisin suoriutua niistä vaikka unissani – mitä en ole kuitenkaan koskaan kokeillut.
 • Asiakas on minulle aina ykkönen ja pystyn kuvittelemaan, mitä I’m Your ASSISTOR -asenne voisi pitää sisällään, vaikken olekaan siitä tarkemmin vielä kuullut.
 • Haluan työskennellä monipuolisissa tehtävissä modernissa logistiikkakeskuksessa, missä tilojen siisteys ja olosuhteet ovat kohdillaan. Myös sosiaalitilojen puhtaus ja toimivuus kuuluvat mielestäni samaan kategoriaan.
 • Haluan työpaikkani sijaitsevan pääkaupunkiseudulla hyvien yhteyksien päässä.
 • Voin sanoa olevani täsmällinen ja numerotarkka, vaikken välttämättä olekaan suorittanut lukion pitkää matematiikkaa.
 • Huolehdin omasta hyvinvoinnistani ja fyysinen kuntoni on hyvä.
 • En sooloile vaan ymmärrän yhteistyön merkityksen varastotyössä.
 • Työtäni ei tarvitse jatkuvasti ohjata vaan pystyn toimimaan myös itseohjautuvasti.
 • Viihdyn hyvässä porukassa ja tiedän, miten omalta osaltani voin luoda porukkaan hyvää fiilistä.
 • Minulle on tärkeää, että työnantaja huomioi hyvän työsuorituksen ja myös palkitsee parhaat tekijät hyvin tehdystä työstä.
 • Arvostan työnantajan työntekijöilleen tarjoamia henkilöstöetuja, kuten kattavaa työterveyshuoltoa, lounasetua, liikunta- ja kulttuurietua, kuntosalia työpaikalla, henkilökunta-alennuksia autoista, auton varaosista ja tarvikkeista sekä ilmaista kahvia työpaikalla.


Jos valitsit yllä olevista kohdista suurimman osan, saatat olla juuri etsimämme tekijä! Mikäli itsekin arvelet, että tämä voisi olla sinun juttusi, täytä hakemus tästä linkistä: https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?651fb648

Sopiviksi katsomamme hakijat kutsumme käymään ja kertomaan itsestään hieman lisää. Töiden aloitusta toivotaan mahdollisimman pian.

Verkkosivultamme voit lukea lisää meistä ja katsoa videon, miten meillä Assistorilla työskennellään, ja mitä asiakaslupaus meille merkitsee.

Lue lisää meistä: www.assistor.fi
Assistor Facebookissa: https://fi-fi.facebook.com/assistorsuomi/
Assistor LinkedInissä: https://www.linkedin.com/company/assistor-oy-ab

Voit myös pyytää lisätietoja Marko Kastikaiselta (marko.kastikainen@assistor.fi, puh. 010 569 3497) tai Niclas Johanssonilta (niclas.johansson@assistor.fi, puh 010 569 3824). Puhelimitse tavoitat heidät parhaiten tiistaisin ja keskiviikkoisin klo 12-14 välisenä aikana.

Assistor Oy Ab on moderni ja asiakaslähtöinen suomalainen logistiikkapalveluyritys, joka tarjoaa uusien ajoneuvojen, varaosien ja materiaalin toimitusketjun toteuttamiseen ja hallintaan liittyviä palveluita. Palvelemme Suomessa noin 30 automerkin verkostoa ja muiden alojen asiakkaita. Vuonna 2017 toimitimme markkinoille noin 64 000 uutta ajoneuvoa ja noin 3 500 000 varaosanimikettä. Liikevaihtomme oli 35,2 miljoonaa euroa. Työntekijöitä yhtiössämme on 170.